1. Home
  2. |
  3. Beschermd: Vrijwilligers

Beschermd: Vrijwilligers

Wij hebben belangrijke documenten voor de vrijwilligers op de website geplaatst.

Deze documenten zijn beschermd met een wachtwoord. Dit wachtwoord heeft u via de coordinator ontvangen. Mocht u het wachtwoord vergeten zijn, dan kan dit worden opgevraagd bij coordinator@hospicealmere.nl.

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder je wachtwoord in om het te bekijken:

Vrijwilliger worden?

Het Hospice heeft plm. 85 vrijwilligers, die zich bezig houden met de zorg aan bewoners. Naast de bewoners zijn er ook familieleden en bekenden, die in de laatste fase van het leven van de bewoner afscheid komen nemen.

De vrijwilligers zorgen ervoor, naast de professionele zorg die wordt geleverd door de Zorggroep Almere, dat alle huishoudelijke taken in het Hospice worden uitgevoerd.
Dat kan zijn het verzorgen van maaltijden, koffie, thee en andere dranken. Het verschonen van bedden. Het doen van de was en afwas etc. Maar niet alleen huishoudelijke taken , maar ook een een luisterend oor voor de bewoner en diens naasten.

Het werk binnen ons Hospice is dankbaar werk. Dankbaar, omdat we in de laatste levensfase van een bewoner, zorg kunnen aanbieden waardoor men waardig afscheid kan nemen van het leven.
Ook vrijwilligers worden? Klik op onderstaande button en laat uw gegevens achter, Zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Menu