Vrijwilliger worden

Ons team van toegewijde, goed opgeleide vrijwilligers leveren, tussen 07.00 en 23.00 uur in diensten van elk 4 uur, zorg aan de bewoners van ons hospice. Zij koken (met verse producten), maken schoon, doen de was, lezen voor, en helpen met persoonlijke verzorging. Medewerkers van Zorggroep Almere zijn 24/7 aanwezig.

Heb je ruimte voor een zinvolle tijdsbesteding? Wij zorgen voor een goede inhoudelijke begeleiding en scholingsmogelijkheden.

Vul het form en word vrijwilliger

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
  • Een verschil maken

Met vrijwilligerswerk in ons “Bijna-thuishuis” kun je iets betekenen voor een ander en in veel gevallen écht een verschil maken voor iemand. Dat doe je op een manier die je zelf kiest en die je zelf kunt inplannen op de momenten dat het jou uitkomt.

Wij vragen je om in ieder geval 1 maal per week voor een dienst van 4 uur en één keer in de 4 weken 1 dag in het weekend beschikbaar te zijn. Meer mag natuurlijk altijd!

  • Zinvol

Waar ben je goed in? Een ieder heeft zo zijn of haar eigen kwaliteiten, gastvrij, empathisch, geduldig, hartelijk, praktisch, verzorger, een luisteraar. We bundelen onze krachten en maken zo van ons Hospice een “Bijna-thuishuis“.

Onze partners

Hospice Almere is lid van de VPTZ (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg). Naast deskundige ondersteuning vanuit de VPTZ nemen we ook van hen de nodige deskundigheid-bevorderende cursussen af voor onze vrijwilligers.

Verder nemen we deel aan het Palliatief Netwerk Almere en het Palliatief Netwerk Flevoland.

Heeft u vragen over Hospice Almere?

Neem contact met ons op.