1. Home
  2. |
  3. Vrienden van Hospice

Vrienden van Hospice

Algemeen

De Vereniging Vrienden van Hospice Almere is opgericht in 2007 om Hospice Almere financieel te ondersteunen

Doel van de vereniging

De Vereniging Vrienden van Hospice Almere heeft als doel de Stichting Hospice Almere financieel te ondersteunen. Dat doet zij door het werven van fondsen, giften en donaties en het innen van contributies van leden.

Word Vriend!

Lid of donateur worden
Iedereen die het Hospice een warm hart toedraagt, kan lid worden en het daarmee met €30 per jaar steunen. Voor een bedrijfslidmaatschap is dat €120
per jaar.

Wilt u een gift of donatie overmaken:
IBAN: NL25 RABO 0122 757 858 t.n.v. Vereniging Vrienden van Hospice Almere
Giften zijn aftrekbaar voor de belastingdienst onder vermelding van
ANBI/RSIN nr. 817880884 – Vereniging Vrienden van Hospice Almere

Schenkingsovereenkomst Vereniging periodieke gift

Word Donateur!

Gratis donatie via sponsorkliks

Wilt u doneren maar heeft u niet de extra middelen maar besteld u wel regelmatig online? Dan is dit de mogelijkheid om, zonder dat het u geld kost, de Vereniging Vrienden van Hospice Almere te steunen. Wij zijn namelijk sponsordoel van SponsorKliks. Wanneer je via Sponsorkliks naar uw favoriete  webshop gaat, bijvoorbeeld naar Bol.com of enig andere, en je via die weg je aankopen doet dan betaal jij niets meer maar doneert Sponsorklicks wel een klein percentage van uw aankoopbedrag aan de Vrienden van Hospice Almere. Het kost u dus NIETS enkel een extra klick.

  • Link naar de volgende tekst: Plaats de volgende link midden op je bureaublad om inkopen op internet te doen. Pas de naam aan op “kopen op internet”, zodat u makkelijk leert om via die weg inkopen te doen en telkens met een klein bedrag Hospice Almere te steunen. Nodig familieleden vrienden en kennissen uit hetzelfde te doen.

Link naar Sponsorklicks. De link is: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9123&so=ma

Nalaten erfenis

U kunt het Hospice ook opnemen in uw testament en begunstigen middels een legaat of een erfstelling. Zo kunt u met ons zorgen voor de continuïteit van het Hospice Almere in de toekomst. Hiervoor dienst u contact op te nemen met uw notaris die u kan informeren over het nalaten aan een goed doel.

Het verenigingsbestuur

De rechtsvorm van Vereniging Vrienden van Hospice Almere is een Stichting met een ANBI erkenning. Het bestuur is onbezoldigd en bestaat uit:

Voorzitter:                 Patrick Koelewijn
Secretaris:                 Gerry Ruijs
Penningmeester:    Etienne van Megen
Lid/PR:                        Vacature
Lid:                                Frans Bollen
Lid:                                Dick Hamaker

Vereniging Vrienden van Hospice Almere
Secretariaat t.a.v. Secretaris Vrienden van
Kameleonstraat 19
1338 HG Almere

vrienden@hospicealmere.nl

Downloads

Het beleidsplan van 2020

club van 100

De Club van Honderd is een nieuw initiatief van de vereniging “Vrienden van Hospice Almere”. Het uiteindelijke doel hierbij is een groep van 100 bedrijven, instellingen, verenigingen, particulieren enz. bijeen te brengen die graag en contract met ons aangaan om vijf jaar lang jaarlijks een bedrag van € 120,00 (of een veelvoud daarvan) te doneren.

Hierin zijn ook bedrijven opgenomen, die in natura middelen geven en zich willen verbinden voor vijf jaar.

Menu