Cheque van Innerwheel Almere-t’Gooi ontvangen

Woensdag 1 november heeft Innerwheel Almere-t’Gooi een fraaie cheque, ter waarde van € 3500,-

aan Hospice Almere overhandigd in de huiskamer van ons nieuwe onderkomen aan de Bunuellaan.

Het bedrag van de cheque hebben zij met verschillende activiteiten bijeen gebracht en zal door Hospice Almere besteed worden aan nieuw linnengoed, handdoeken en theedoeken, etc.

Deze zijn na 8 jaar intensief gebruik aan vervanging toe.

Bovendien werkt Hospice Almere aan uitbreiding, waarvoor extra linnengoed noodzakelijk is.

Innerwheel Almere-t’Gooi is een internationale serviceclub van dames uit Almere en het Gooi, die zich met grote persoonlijke betrokkenheid inzetten voor maatschappelijk relevante projecten en organisaties.

Geplaatst in Uncategorized.