logo Hospice Almere
Slogan

Vereniging Vrienden van Hospice Almere

Sinds 13 april 2007 is de Vereniging Vrienden van Hospice Almere een feit. Deze vereniging is opgericht om het hospice financieel te ondersteunen, want om een hospice tot stand te brengen en draaiende te houden is er geld nodig, veel geld!. Een ieder die het hospice een warm hart toedraagt kan lid worden van deze vereniging.

Doel van de vereniging

De vereniging Vrienden van Hospice Almere heeft als doel het financieel ondersteunen van de Stichting Hospice Almere. Dat doet zij door het werven van fondsen, giften en donaties en het innen van contributies van leden.

Wat doet de vereniging nog meer?

Met behulp van de media wil de vereniging veel aandacht vragen voor de hospice. Zo zullen er met grote regelmaat persberichten uitgaan en staan er radiointerviews met de lokale zender op het programma.

Video-impressieOp zaterdag 2 juni 2007 vond de kick-off plaats van de Vereniging Vrienden van Hospice Almere. Bekijk hier de video-impressie.

Lid worden

Zowel particulieren als bedrijven kunnen lid worden van de vereniging. Particulieren betalen voor hun lidmaatschap 30 euro per jaar en bedrijven betalen 120 euro per jaar.

U kunt het aanmeldingsformulier hier downloaden, invullen en voldoende gefrankeerd opsturen naar:

Vrienden van Hospice Almere
Clingendaellaan 229
1333 WJ Almere
Rabo bank: NL25 RABO 0122 7578 58

Documentatie

pdf Oprichtingsakte pdf ANBI